Oplev de fantastiske egenskaber ved microcement

Hos TTK Coating i Nordjylland tilbyder vi unikke og stilfulde løsninger til gulve til både privatkunder og erhvervskunder. Vi holder til i Hjørring, men servicerer Aalborg og ned til Viborg og Randers-området.

Microcement er blevet utroligt populært inden for designverdenen på grund af sine gode egenskaber og muligheder. Uanset om du ønsker at renovere dit hjem eller bare ønsker at skabe en bestemt stemning i et rum, kan microcement være den ideelle løsning. Microcement er de seneste år blevet meget populært i boliger, både i opholdsrum som køkken og på badeværelser. Microcement kan anvendes til både gulve, vægge og bordplade.

Holdbarhed og styrke ved microcement

Microcement er kendt for sin ekstraordinære holdbarhed og styrke. Det er et materiale, der er designet til at modstå slid og dagligt brug. Ved at vælge microcement kan du være sikker på, at dine gulve eller vægge vil forblive smukke og modstandsdygtige i mange år fremover. Uanset om gulvet skal holde til børn, husdyr eller andet, som medfører slitage, så kan microcement være en perfekt løsning.

Designmuligheder med microcement

Microcement giver mulighed for at arbejde med en lang række forskellige farver, teksturer og finish, der kan tilpasses efter dine præferencer. Uanset om du foretrækker et rustikt udseende eller en moderne og minimalistisk æstetik, kan microcement tilpasses til enhver stemning og personlighed. Med microcement kan man selv bestemme hvilken overflade gulvet skal have og hvilket udtryk man ønsker. Microcement kan laves hvis du ønsker et råt og minimalistisk udtryk eller i en blank kontrast farve. Mulighederne er mange.

Fugefri og minimal vedligeholdelse

En af fordelene er, at overflader med micro cement er uden fuger og og sprækker. Det påføres i et tyndt lag, hvor der kan skabes en jævn finish uden samlinger og fuger. Microcement kan nemt holdes rent og pænt med vand og neutral sæbe, så holder det sig pænt. 

Priser på microcementgulve

Kontakt os i dag for at få mere information om dine muligheder. Du kan ringe til os på telefon 61 42 56 57 eller sende en mail til salg@ttk-coating.dk. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular. så vender vi tilbage hurtigst muligt.