Vi er din gulvekspert i Hjørring og Aalborg. Overvejer du et flydende gulv? Så tøv ikke med at kontakts os, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning til netop det udtryk du ønsker. Vi har mange års erfaring med polyurethan gulve til både private og erhverv i Aalborg og Hjørring.

Polyurethangulve til private boliger

Skal du have gulve, som giver personlighed til hjemmet? Polyurethangulve er vores speciale hos TTK Coating. Vi har hjulpet mange glade kunder i Nordjylland. Polyurethan gulve og PU gulve som det også kaldes, kan anvendes i alle rum, både køkken, badeværelse og garagen. Vi står klar til at hjælpe med råd og vejledning, så vi sammen får valgt det perfekte gulv til jeres bolig.

Vi udfører gulve i Hjørring, Aalborg og hele vejen ned til Viborg-området. Har du en større opgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan lave Polyurethangulve i alle farver

Polyurethan er et flydende vinyl uden samlinger. Med polyurethan kan du opnå flotte og jævne gulve uden fugesamlinger. En af fordelene ved polyurethangulve er det er et materiale som giver trinløs lyddæmpning i rummet. Gulvet har også elastiske egenskaber, som giver god og behagelig komfort. Polyurethan gulve kan fås i et væld af farver, som giver mulighed for at opnå den stil, man ønsker. Det er også muligt at mixe to farver, så der skabes et naturligt og unikt spil i gulvet.

Fordele ved polyurethangulve

  1. Skab personlighed: Polyurethangulve giver mulighed for at skabe forskellige udtryk og stilarter. Med polyurethan gulve er det muligt at skabe et råt 'New Yorker look’ eller i en bestemt farve til børneværelset. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.
  2. Polyurethan kan lægges på alle overflader, så længe gulvet er jævnt og i vatter. Gulvet kan monteres både ovenpå træ og beton.
  3. Rengøringsvenlig: Gulvet monteres uden fugesamlinger og kan fås med både mat og blank overflade, hvilket gør gulvet let at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse. 
  4. Slidstærke gulve: Polyurethan gulve er ofte kendt fra institutioner, sygehuse og steder hvor der er meget aktivitet og trafik. Polyurethan er resistent overfor ridser og revner, som gør at gulvet kan monteres mange steder.

Er du i tvivl om hvilket type gulv du skal vælge?

Hvis du er i tvivl om hvilket type gulv du skal vælge? Vi har mange års erfaring med epoxy, polyuretan, og microcement. Vi er klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, så vi træffer det rigtige valg og finder den perfekte løsning til jer. Vi kan kontaktes på telefon 61 42 56 57 eller på mail salg@ttk-coating.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Polyurethan – Design

En flydende vinyl uden samlinger. Giver en trinløs lyddæmpning af rummet Stor fleksibilitet der forebygger revner og giver en super god komfort. Slidstærk og rengøringsvenlig overflade.
En polyurethan belægning kan sammenlignes lidt med et vinyl gulv uden samlinger og besværlige tilskæringer. Dens elastiske egenskaber yder en stor gang komfort, og giver en trinløs lyddæmpning af rummet. Samtidig har den en stor belastnings evne, er utrolig slidstærk og er super rengøringsvenlig.